tractari auto

In ultimul an inmatricularile de autoturisme din Romania au cunoscut o crestere substantiala in comaparatie cu anul 2017 si alti ani. Aceasta crestere este cu mult peste asteptarile autoritatilor. Numai in luna mai din acest an erau peste 11.555 de autoturisme inmatriculate, cu 43,33% mai multe decat in 2017. Dupa cauza apar si efectele, mai multe masini in trafic, mai multe accidente si mai putine locuri de parcare la nivel national. Importul si pietele de auto second hand au cunoscut o dezvoltare puternica. Se gasesc oferte atat de la privati cat si de la firme autorizate in comertul cu autoturisme second hand.

Tractari auto

Asa cum spuneam si in articolul trecut, de la anul se pare ca vom avea o noua taxa auto si daca alesii se tin de promisiune din aecasta luna vom afla si cum se va calcula si cine va fi mai afectat. Aceste discutii pentru introducerea uunei noi taxe auto sunt de mult timp, practic de cand s-a scos taxa timbrul de mediu sub pretextul ca se importa prea multe masini care polueaza si doar o taxa ar incetini acest proces. Tipic romanesc, cautam scuze pentru a introduce taxe noi care sa aduca bani la buget. Nu ar fi rau daca din acesti bani noi ca si cetateni platitori de impozite am vedea macar 5% din ei investiti in folosul nostru, in strazi, mediu, etc.

Conform statisticilor in ultimii ani au avut loc foarte multe accindente rutiere cauzate de defectiunile tehnice ale acestor masini second hand, serios? Este mai periculoasa o limuzina bavareza decat loganurile kamikaze cu milioane de km la bord pe care le lasati sa circule pe strazi? Daca sunt masini cu probleme cu de trec de starile tehnice, sa nu intram in detalii, cu siguranta problema se afla in alta parte.

Parerea mea este ca daca va achizitionati o masina second hand in mod firesc trebuie sa o programati la o revizie serioasa, nu se stie ce defecte poate ascunde si trebuiesc remediate, iar daca pleci la drum este recomandat sa ai contactul unei firme de tractari auto Brasov in agenda in caz ca apar probleme.

Tractari auto Brasov

Daca sunteti mai multe persoane si masina trebuie tractata cauta o platforma cu 5+1 locuri asa ajungeti toti la locatie fara sa mai chemi alta masina. Ia in calcul sa faci si o diagnoza auto pentru iti face o idee despre ce s-a intamplat.

Tractari auto Brasov – https://remorcaribrasov.ro/contact/