Despre noi

Tractari Brasov

Proiectul de asistenta rutiera a fost studiat si conceput in urma cu cativa ani in Italia, locul in care toti angajatii nostri au fost pregatiti timp de cateva saptamani teoretic si practic. Toate astea s-au oglindit in activitatea noastra din Romania, diferenta de calitate si profesionalism fata de competitorii nostri mai putin pregatiti fiind vizibila.

despre noi

Transport Auto

Am investit mult in calitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Ne mandrim ca putem oferi servicii de tractari auto, transport auto si transport marfa conform cerintelor Uniunii Europeane, servicii competitive in timp real, non stop in tot ce tine de asistenta rutiera, depanari, tractari, remorcari atat local cat si in tara sau Europa.

Inca din prima zi de activitate am dorit foarte mult sa venim in ajutorul soferilor aflati in dificultate, atat cei implicati intr-un accident rutier cat si cei cu diverse probleme la autovehicole incat sa nu-si mai poata continua deplasarea.

Suntem constienti de necesitatile si nevoile dumneavoastra in momentul cand apelati la noi, de aceea va asiguram seriozitate maxima si ne angajam sa ne facem treaba cum trebuie fara taxe ascunse.

Recomandare:

Pe timpul calatoriei dvs cu autovehiculul, va recomandam sa circulati cu viteza redusa, adaptata conditiilor meteo-rutiere, sa pastrati distanta de siguranta in mers, pentru a putea opri in siguranta si sa nu va angajati in efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Va stam la dispozitie non stop, contact tel: 0721 606 345 sau contact@remorcaribrasov.ro si o platforma va ajunge la locatia mentionata de Dvs. in cel mai scurt timp. Oferim reducere pentru programari.

Distribuie