Tractari Brasov

Proiectul de asistență rutieră a fost studiat și conceput în urma cu câțiva ani în Italia, locul în care toți angajații noștri au fost pregătiți timp de câteva săptămâni teoretic și practic. Toate astea s-au oglindit în activitatea noastră din Romania, diferența de calitate și profesionalism față de competitorii noștri mai puțin pregătiți fiind vizibilă.

Transport Auto

Am investit mult în calitatea și promptitudinea serviciilor oferite. Ne mândrim că putem oferi servicii de tractari auto, transport auto si transport marfa conform cerințelor Uniunii Europeane, servicii competitive în timp real, non stop în tot ce tine de asistenta rutiera, depanări, tractări, remorcări atât local cât și în țară sau Europa.

Încă din prima zi de activitate am dorit foarte mult să venim în ajutorul șoferilor aflați în dificultate, atât cei implicați într-un accident rutier cât și cei cu diverse probleme la autovehicole încât să nu-și mai poată continua deplasarea.

Suntem conștienți de necesitățile și nevoile dumneavoastră în momentul când apelați la noi, de aceea vă asiguram seriozitate maxima și ne angajam să ne facem treaba cum trebuie fără taxe ascunse.

Recomandare:

Pe timpul călătoriei dvs cu autovehiculul, vă recomandam să circulați cu viteza redusa, adaptata condițiilor meteo-rutiere, să păstrați distanta de siguranță în mers, pentru a putea opri în siguranță și să nu vă angajați în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Vă stăm la dispoziție non stop, contact tel: 0721 606 345 sau contact@remorcaribrasov.ro și o platforma vă ajunge la locația menționată de Dvs. în cel mai scurt timp. Oferim reducere pentru programări.