Situatiile in care poti avea nevoie de serviciile de tractari auto si asistenta rutiera

Desi nici un sofer nu si-ar dori vreodata sa fie nevoit sa apeleze la firmele de tractari auto si asistenta rutiera, exista numeroase situatii in care in postura de sofer te poti vedea nevoit sa faci acest lucru. Situatiile in care un sofer se poate vedea nevoit sa solicite sprijinul firmelor care activeaza in domeniul tractarilor auto si al asistentei rutiere sunt foarte diversificate. Si de multe ori neasteptate. Iata in ceea ce urmeaza cateva dintre principalele situatii in care numarul de telefon al unei firme de tractari auto trebuie sa fie la indemana.

1. Defectiune majora la autoturism
O prima situatie in care tractarile auto sunt solutia ideala este aceea cauzata de o defectiune majora la autoturism. Fie ca vorbim despre o defectiune mecanica, una electrica sau una avand cauze hidraulice, o defectiune majora care nu iti permite sa iti continui drumul te va obliga sa apelezi la firmele de remorcari auto.

2. Cauze necunoscute care nu iti permit sa continui drumul
O alta situatie in care o firma din domeniul tractarilor auto si al asistentei rutiere reprezinta cea mai eficienta solutie este data de acele momente in care soferul nu cunoaste cauzele pentru care autoturismul nu mai ruleaza in parametrii optimi sau cand refuza sa inainteze. In aceste situatii poti gasi sprijin in serviciile de asistenta rutiera care sa rezolva problema chiar la fata locului. Insa exista si situatii in care doar remorcarea la un service auto este singura solutie.

3. Pana de cauciuc
O a treia situatie in care firmele de tractari auto sunt solicitate frecvent este reprezentata de o pana de cauciuc. Chiar daca multi soferi rezolva aceasta problema pe cont propriu, exista multi soferi care prefera sa apeleze la profesionisti. In acelasi timp exista situatii in care pana de cauciuc nu poate fi rezolvata din cauza faptului ca nu exista o roata de rezerva sau sculele necesare pentru a face acest lucru.

4. Terminarea combustibilului
Desi se intampla mai rar, a ramane fara combustibil poate fi un alt moment in care ai nevoie de asistenta rutiera. Fie ca ai calculat gresit consumul, fie ca din anumite motive nu ai mai gasit in drum un punct de alimentare, o astfel de situatie poate fi solutionata cu ajutorul firmelor de tractari auto.

5. Accident rutier
Nu in ultimul rand vorbim despre situatia in care poti avea nevoie de tractarea autoturismului in urma unui accident rutier. Desi este un eveniment nedorit de nici un sofer, aceste situatii se pot intampla in trafic.

Acestea sunt cele mai des intalnite situatii in care soferii se pot vedea nevoiti sa apeleze la firmele specializate in servicii de tractari auto si asistenta rutiera. Este indicat ca intotdeauna sa fii pregatit(a) pentru astfel de situatii si tocmai de aceea este bine sa ai in telefon salvat numarul unei firme care activeaza in acest domeniu.

Tractari auto Brasov

Tractari Brasov Interventii rapide, non stop 0721 606 345