Transport utilaje Brasov

Transport utilaje

Suntem o firma de profil cu sediul in Brasov si program de lucru non stop. Echipa noastra este formata doar din soferi cu experienta, platformele noastre sunt autorizate si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

Oferim servicii de transport utilaje pe rute interne la preturi competitive. Dispunem de mai multe platforme adaptate pentru transportul de utilaje si in functie de greutate si dimensiunile utilajului, impreuna cu clientul stabilim varianta optima pentru transport.

In functie de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia si punctele de sprijin va oferim cea mai buna varianta de transport, transportul fiind tarifat pe un singur sens.

Siguranta si flexibilitate

Transporturile se efectueaza in conformitate cu prevederile conventiei CMR, conform normelor in vigoare, marfa transportata fiind asigurata iar dupa caz asigurarea se poate extinde.

transport utilaje
transport utilaje agricole
transport utilaje pentru constructii

Transport utilaje pe platforma

Utilaje agricole: tractoare, combine, cositoare, semanatori, pluguri, discuri, balotiere, cositori,masini de erbicidat si altele precum si piese accesorii acestora.

Utilaje pentru constructii: transporturi de excavatoare buldozere cu pneuri sau senile, bobcat, auto – macarale.
Hale industriale si constructii metalice.
Utilaje forestiere.
Utilaje industriale: motoare, strunguri, generatoare.

Totul la preturi competitive!

Efectuam servicii de tractari auto, asistenta rutiera, depanari, remorcari auto, alimentare combustibil, pornire asistata, schimb roata transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole.

In orice situatie si indiferent de anotimp contati pe noi!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0721 606 345 sau puteti cere oferta pret completand formularul contact.

Distribuie