Transport utilaje

Suntem o firmă de profil cu sediul în Brașov și program de lucru non stop. Echipa noastră este formată doar din șoferi cu experiență, platformele noastre sunt autorizate și au asigurări extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea să intervină.

Oferim servicii de transport utilaje pe rute interne la prețuri competitive. Dispunem de mai multe platforme adaptate pentru transportul de utilaje și în funcție de greutate și dimensiunile utilajului, împreună cu clientul stabilim varianta optimă pentru transport.

În funcție de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia și punctele de sprijin vă oferim cea mai bună variantă de transport, transportul fiind tarifat pe un singur sens.

Siguranță și flexibilitate

Transporturile se efectuează în conformitate cu prevederile convenției CMR, conform normelor în vigoare, marfa transportată fiind asigurata iar după caz asigurarea se poate extinde.

transport utilaje
transport utilaje agricole
transport utilaje pentru constructii

Transport utilaje pe platformă

Utilaje agricole: tractoare, combine, cositoare, semanatori, pluguri, discuri, balotiere, cositori,masini de erbicidat si altele precum si piese accesorii acestora.

Utilaje pentru constructii: transporturi de excavatoare buldozere cu pneuri sau senile, bobcat, auto – macarale.
Hale industriale si construcții metalice.
Utilaje forestiere.
Utilaje industriale: motoare, strunguri, generatoare.

Totul la prețuri competitive!

Efectuăm servicii de tractări auto, asistență rutieră, depanări, remorcări auto, alimentare combustibil, pornire asistata, schimb roata transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube și dubite, transport Van-uri, transport rulote și autorulote, transport bărci, transport ATV-uri și utilaje agricole.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0721 606 345 sau puteți cere oferta preț completând formularul contact.

Distribuie