Platformă tractări auto

DISPECERAT: 0721 606 345

platforma tractari auto

Acoperim toată zona județului Brașov. Indiferent dacă aveți nevoie de tractări auto, depanări auto sau asistență rutieră pe raza județului Brașov, noi suntem pregătiți să trimitem o platformă tractări auto gata să facă față oricărui tip de intervenție. Vezi zona noastra de acoperire.

Galerie foto

Platformă tractări auto

DISPECERAT: 0721 606 345

Efectuăm servicii profesionale de asistență rutieră, transport auto pe platformă tractări auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si transport utilaje agricole, atât intern cât și internațional. Platformele noastre dotate cu aparatură necesară pentru orice fel de evenimente ce ar putea să intervină.

Oferim seriozitate și servicii de cea mai bună calitate pentru transportul de autoturisme / autoutilitare, 24h din 24h, la un preț avantajos. Experiență în prestarea de servicii de tractare.

În cazul doriți sau ați achiziționat deja o masină nouă sau second-hand din străinătate, puteți să apelați cu încredere la serviciile noastre de transport auto internațional. Puteți însoți echipa noastră în țara de achiziție și vă puteți întoarce alături de noi.

Tractare auto

În procesul de tractare sunt puse la dispoziţia clienţilor următoarele facilități:

• Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7;
• Încărcarea şi descărcarea autovehiculului în condiţii de siguranţă;
• Asigurarea vehiculului transportat platformă tractări auto;
• Transportul persoanelor din maşină la destinaţia cerută;
• Menținerea legăturii prin contact telefonic privind stadiul transportului.

De ce noi?

La noi siguranța și profesionalismul în tractări auto non stop și asistență rutieră sunt pe primul loc. De aceea îți oferim asistență non stop chiar și pe timp de iarnă: pornire motor, dezapezire, curent baterie sau transport persoane din auto avariat.

În caz de accident sau o simplă până, noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor la orice ora, în orice zi prin serviciul nostru de tractări auto.

Serviciile pe care vi le oferim sunt prompte și profesioniste. Avem o experiență vastă în domeniu, vă oferim servicii de calitate, ieftine, rapide și prompte. Venim în sprijinul celor care se află în impas oriunde și oricând, indiferent de condiții sau de probleme.

Echipa de intervenție va prelua, încarca, transporta respectiv descarcă și preda autovehiculul avariat. Aceste operațiuni se vor realiza în deplină siguranță de către un personal profesionist, specializat în transportul de vehicule. Tractarea se realizează cu autovehicul specializat în transportul de autovehicule noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, la destinația stabilită de dvs.

SUNĂ ACUM: 0721 606 345