Tractare auto Brașov

DISPECERAT: 0721 606 345

tractare auto Brașov

Transportăm automobile noi, recuperăm și transportăm autovehicule defecte sau avariate. Intervenim la locul indicat de dumneavoastră cu toate echipamentele necesare pentru ridicarea automobilului în funcție de situația care se impune. Automobilele se pot prelua de la orice locație din țară sau străinătate și transportate până la destinația precizată de client.

Galerie foto

Tractare auto

DISPECERAT: 0721 606 345

Ca specialiști în domeniu va oferim o gama completă de servicii de tractari auto, asistență rutieră, evaluare a pagubelor, transport autoturisme pe platformă și depanare auto în Brașov. Prin serviciul de tractare auto Brașov, firma noastră se pune la dispoziția dumneavoastră pentru orice dificultăți ați întâmpină la drum. Indiferent unde v-ați afla, suntem pregătiți să intervenim pentru a vă oferi servicii de tractari auto non-stop cu autoplatforma.

Tractări autoutilitare, dube și microbuze

Această categorie de autovehicule presupune existența în parcul nostru auto a unei platforme de mari dimensiuni care să permită transportul autoutilitarelor în necaz.

Zona noastră de acoperire este întreagă țară! Pentru Brașov însă, timpul nostru de intervenție este mult mai scurt!

Tractări mașini de teren, Jeep și SUV

Din cauza reliefului din ce în ce mai accidentat care se întâlnește în toată țară/aria noastră de acoperire, dar, cu precădere, pe aproape întreagă rețea rutieră, inclusiv autostrăzi, achiziționarea de mașini de teren – Jeep, SUV – a cunoscut o creștere explozivă. Situația nedând semne de ameliorare ci dimpotrivă, adancindu-se mai tare an de an, ne-am orientat și noi, la constituirea parcului de mașini, în sensul că am achiziționat și autoutilitare cu platformă pentru a face față solicitărilor, din ce în ce mai multe, de transport spre casă a acestei categorii de autovehicule.

Nimic nu rezistă șoselelor noastre!

Tractări tractoare și alte vehicule auto grele

O categorie dificil de deservit pentru că necesită adevărați profesioniști și autoutilitare cu platforme de mari dimensiuni.

Pe cât de mari sunt “pacienții” pe atât de mari sunt și riscurile care trebuiesc asumate iar societățile de asigurări sunt deosebit de atente la respectarea condițiilor legale, respectiv la corespondență dintre masă totală transportată (adică suma dintre masă proprie și cea a vehicolului transportat) și cea maximă autorizată înscrisă în talonul autoutilitarei.

Pentru noi, siguranța autovehicolului tău și asigurarea noastră sunt pe primul plan!

Tractare auto Brașov

Ca specialiști în domeniu va oferim o gama completă de servicii de tractari auto, asistență rutieră, evaluare a pagubelor, transport autoturisme pe platformă și depanare auto în Brașov. Prin serviciul de tractare auto, firma noastră se pune la dispoziția dumneavoastră pentru orice dificultăți ați întâmpină la drum. Indiferent unde v-ați afla, suntem pregătiți să intervenim pentru a vă oferi servicii de tractari auto non-stop cu autoplatforma.

SUNĂ ACUM: 0721 606 345