Transport auto pe platforma in Brasov

Cea mai rapida modalitate de a transporta o masina cu defectiuni

Tractarea unei masini devine un serviciu necesar, in caz de: avarie brusca a autovehiculului pe sosea, livrarea vehiculelor la firma de service dupa un accident, golirea rezervorului de combustibil etc. Este necesar, ca un autovehicul avariat, sa fie tractat in mod corespunzator, pentru a nu exista alte incidente pe sosea.

Transport auto pe platforma in Brasov

In aceste cazuri, ai nevoie de o firma de tractari auto Brasov, care dispune de utilaje moderne si de personal profesional. De asemenea, firma de tractari auto, ofera servicii de remorcare, care sunt implementate conform tuturor regulilor, in conformitate cu reglementarile de siguranta, in vigoare.

Masini de remorcare, servicii convenabile, profitabile

Firma de tractari auto efectueaza servicii de tractari auto, remorcari auto, asistenta rutiera, transport auto, transport auto pe platforma, indiferent de ora din zi sau din noapte.

Procedura de comanda a serviciului este simpla:
• contacteaza dispecerul prin telefon sau printr-o aplicatie mobila, precum si prin intermediul site-ului de pe internet;
• descrie-ti masina, locatia, starea, situatia;
• transportatorul ajunge in locatia in care ai ramas blocat, cu un transport auto de remorcare, care dispune de dispozitive speciale de fixare.

Daca nu ai mai fost implicat intr-o procedura de remorcare auto, soferul iti va spune regulile pe care trebuie sa le ai la volanul vehiculului remorcat, ajustand miscarile daca nu este cazul sa mergi la volanul autoturismului tau, sau, vei fi transportat in cabina transportatorului.

Firma de tractari ofera clientilor sai urmatoarele avantaje:

1. Raspuns rapid la cerere. Mijloacele de transport pentru asistenta rutiera, remorcare auto, tractare auto sau transport pe platforma, vor ajunge la locul de apelare la cateva minute de la apelul catre dispecer.
2. Selectarea unui traseu sigur. Datorita profesionalismului specialistilor si a cunoasterii drumurilor rutiere, remorcarea va avea loc de-a lungul celei mai sigure cai, pe care exista un minim de trafic. Acest lucru va reduce severitatea transportului la un nivel minim si va permite clientului sa se simta in largul sau.
3. Posibilitatea unei comenzi de serviciu non-stop. Firma de tractari auto functioneaza fara zile libere, astfel incat remorcarea poate fi comandata atat in timpul zilei cat si in timpul noptii.
4. Preturi accesibile. Tractarea cu autoturismele va costa ieftin, aceasta fiind solutia optima pentru orice autovehicul captiv intr-o situatie dificila.
5. Transport sigur. Tractarea masinii va trece prin toate regulile drumului, iar echipamentul folosit este verificat preliminar pentru fiabilitate si durabilitate.

Transport auto pe platforma in Brasov – https://remorcaribrasov.ro/contact/