Asistenta rutiera Brasov

Vacanta de anul trecut a fost destul de agitata. Desi am planuit sa plec in strainatate, in ultima instanta m-am gandit ca nu am vazut multe locuri din tara, asa ca am planuit cu foarte mare atentie un tur al Romaniei, in care am incercat sa ating marea majoritate a zonelor cu potential turistic.

In afara cercetarilor facute asupra obiectivelor turistice si a locurilor unde urma sa ma cazez, am petrecut suficient timp si pentru a cauta datele de contact ale unor firme de tractari auto.

Nu de alta, dar masina mea este destul de veche si nu voiam sa ma trezesc ca aceasta va ceda si voi ramane cu ea in mijlocul drumului.

Cum nu sunt nici membru al unui club auto si nici o asigurare Casco nu am avut posibilitatea sa imi fac, am inceput sa caut referinte despre viitorul meu ”partener de drum lung” din judetul Brasov, unde era punctul terminus al excursiei mele, iar probabilitatea ca masina sa cedeze pe pantele muntelui era destul de mare.

Principala teama era de a nu bloca drumul, deoarece stiam ca aceasta este destul de drastic penalizata de catre agentii de ordine si bugetul nu imi permitea sa acopar un asemenea gen de cheltuieli.

In plus, masina era plina si cu membrii familiei, iar daca ceda ce aveam sa fac cu acestia? Unde sa ii cazez si cu ce sa ma intorc acasa?

Tractari auto Brasov

Noroc cu firmele de tractari auto, care ofereau pe langa serviciul de baza si pe cel de asistenta rutiera. Cu alte cuvinte, oamenii incercau sa repare masina in prima faza, iar daca nu reuseau remedierea acesteia o transportau in service.

Evident ca temerile mele s-au adeverit si masina a cedat in timp ce erau pe drum catre Poiana Brasov. Noroc cu ceilalti colegi din trafic ce m-au ajutat sa o imping intr-o parcare, de acolo de unde a putut sa admir frumoasa panorama a orasului pana au sosit cei de la firma de tractari auto Brasov.

Vazandu-ma cu familia, m-au intrebat cum vreau sa procedam in continuare si mi-au dat de ales mai multe variante: sa ne cazam cu totii in oras pana cand masina va fi reperata sau sa ne continuam calatoria cu o masina inchiriata.

Daca tot eram in vacanta, evident ca am optat pentru a vizita orasul pana cand urma sa recuperez masina, iar angajatii firmei de tractari m-au ajutat sa imi gaseasca cea mai buna oferta de cazare, tinand cont de situatia in care ma aflam.

Tractari auto Brasov – https://remorcaribrasov.ro/contact/