servicii prompte de tractare auto

Servicii prompte de tractare auto

Uneori masina te lasa in mijlocul drumului atunci cand nu te astepti. Defectele pot fi multiple, iar cauzele nu pot fi prevenite.

Cred ca multi soferi au intampinat probleme cu radiatorul ce s-a spart sau ca pompa de benzina sa se defecteze iar masina sa refuze sa porneasca, ramanand blocata in mijlocul drumului. Acest lucru poate duce la blocarea unui drum national, sau a unei artere aglomerate din oras, dar pe politist nu il va interesa prea mult motivul acestei stationari fortate.

Desigur ca exista varianta (tot mai raspandita in ultimul timp) incheierii unei asigurari CASCO ce poate sa includa servicii de reparatii si de tractare gratuite, dar acestea raman in continuare foarte scumpe si nu sunt la indemana oricui.Ajunsi in situatia descrisa mai sus, avem doua variate de a rezolva problema: una ieftina si una mult mai scumpa, dar mult mai sigura.

In prima faza se poate apela la un prieten care sa ne ajute sa remorcam masina pana la cel mai apropiat service, dar in aceasta situatie ne expunem unor pericole ce apar din folosirea unor sufe sau cabluri se tractare necorespunzatoare. Aceasta varianta nu poate fi aplicata atunci cand masina se defecteaza in afara localitatii, iar singura cale de a scapa de necaz este sa apelam la serviciile unei firme de tractari auto.

Este bine sa retinem faptul ca toate companiile ce ofera servicii de remorcare auto pun la dispozitia clientilor un dispecerat non stop ce preia cu operativitate toate solicitarile.

tractari auto

Interventie rapida

Companiile de remorcari auto Brasov asigura un timp de deplasare foarte scurt, ce poate incepe de la 18 minute (in cazul in care defectul apare in oras).

Timpul de deplasare este mentionat expres pe site-urile companiilor de profil. In eventualitatea in care nu sunt mentionate anumite zone de interventie, nu inseamna ca firma nu se poate deplasa si in acea directie, insa timpul de interventie va fi discutat direct cu clientul si va fi stabilit in functie de factorii meteo si de trafic ce vor fi prezenti la data interventiei.

Soferii platformelor beneficiaza de atestate de specialitate si sunt insotiti in mod obligatoriu de un mecanic auto, ce va incerca sa repare in prima faza masina cu probleme, iar daca nu se va reusi acest lucru masina va fi incarcata si dusa la cel mai apropiat service.

In cazul in care interventia se efectueaza noaptea, este putin probabil sa mai gasim o unitate service deschisa la acea ora, caz in care autoturismul defect va fi depozitat intr-un spatiu special amenajat, unde beneficiaza de paza pe tot parcursul zilei.

Servicii prompte de tractare autohttps://remorcaribrasov.ro/contact/