dezmembrari auto

Dezmembrari auto si piese sh in Brasov

Afacerea cu piese din dezmembrari auto este una infloritoare si foarte multe parcuri de dezmembrari vand piese auto in toate judetele Romaniei deoarece din ce in ce mai multi romani aleg sa-si repare masinile cu ajutorul pieselor second hand provenite din dezmembrarea masinilor. Cei ce dezmembreaza masini respectiv parcurile de dezmembrar ,in vederea achizitionarii de piese auto din dezmembrari sunt societati comerciale, SRL uri ce functioneaza legal pe teritoriul Romaniei si care platesc taxe si impozite la stat si sunt autorizate RAR si de mediu.

Numai in baza acestor aprobari parcurile de dezmembrari au voie sa functioneze pentru ca ele reprezinta si un mod de a recicla anumite deseuri in urma dezmembrari si anume fier vechi, catalizatoare si uleiuri plus multe alte deseuri .Piesele auto din dezmembrari sunt o varianta mult mai ieftina si fiabila a pieselor noi si foarte multi romani apeleaza la acest gen de piese deoarece nu isi permit de multe ori sa repare masina cu piese noi, in plus piesele de la dezmembrari sunt piese de origine si sunt perfecte pentru orice fel de masina .

Dezmembrari auto si piese sh in Brasov

Ce fel de piese gasim la parcurile de dezmembrari si pe internet ?

In general la parcurile de dezmembrari gasiti tot felul de piese auto pentru diferite marci si modele insa majoritatea parcurilor mai ales cele care nu sunt foarte mari se axeaza pe anumite marci si modele deci de foarte multe ori cand cautati piese s-ar putea sa alergati ceva timp veti gasi ceea ce aveti nevoie .In schimb in ziua de azi internetul ne ofera posibilitatea de a cauta rapid piese din dezmembrari si exista anumite site-uri care sunt facute foarte bine si sunt usor de utilizat atat pentru cei care cumpara cat si pentru cei care vand piese din dezmembrari.

Un astfel de site unde l-am indrumat si pe un prieten de-al meu sa caute piese din dezmembrari auto Brasov si a gasit imediat piesa de care avea nevoie pentru dezmembrari BMW si anume o bara fata BMW 318 din 2009 se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro

Este o platforma usor de folosit si cu siguranta vei gasi piese din dezmembrari auto pentru toate marcile si modele de masini la preturi avantajoase in plus pentru parcurile de dezmembrari ei vin cu tot felul de oferte si inovatii deoarece poti adauga o masina la dezmembrat si cu un singur clik vei adauga peste 254 anunturi cu piesele masinii respective.

In plus daca nu ai timp sa cauti piese poti face o cerere de piesa cu ceea ce ai nevoie si vei fi contactat de catre parcurile care au pe stoc piesa respectiva si iti vor face oferte si preturi iar tu vei fii singurul care alege .

Piesele din dezmembrari reprezinta o afacere buna de ambele parti atat pentru cumparator cat si pentru vanzator pentru ca ambii sunt multumiti iar numitorul comun este pretul. Cel mai bine este cumprati de la vanzatori autorizati pentru ca astfel veti beneficia de factura ,garantie si posibilitatea de retur in cazul in care nu ai achizitionat ce trebuie . Va dorim spor la cumparaturi si la cat mai putine sau chiar zero incidente si speram ca articolul v-a fost de folos.

Tractari auto Brasov

https://remorcaribrasov.ro/contact/