Indiferent de experienta pe care o ai, in calitate de conducator auto trebuie sa stii ca te in timp te poti confrunta cu multe situatii neprevazute si unele chiar dificile, poate greu de gestionat pentru oricine. Toate astea se pot intampla indiferent de cat de responsabil esti ca sofer sau cat de mult ti-ai verificat autoturismul personal.

Stiu ca este ultimul lucru pe care ti-l doresti, dar uneori se poate intampla sa ramai cu masina in mijlocul drumului si este si mai neplacut cand esti si cu familia dupa tine. Acela este un moment potrivit sa apelezi la specialisti, la o firma de asistenta rutiera daca crezi ca masina poate fi reparata sau direct o firma de tractari auto pentru a transporta masina la cel mai apropiat service.

Sunt multe situatii in care trebuie sa ceri ajutor si sa nu stai sa pierzi timp incercand sa rezolvi singur problema, iata cateva scenarii:

Accident rutier

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier, indiferent cat de avariata ti se pare masina este recomandat sa o transporti pe platforma pana la un service auto pentru verificari mai detaliate. In plus este posibil ca tu sa fii inca sub stare de soc si nu este recomandat sa conduci, asta chiar daca nu ai suferit rani.

Un alt detaliu important este sa nu remorchezi masina ajutat de un alt sofer. Inca nu stii ce daune are masina iar tu ai putea cauza si altele.

Ai facut pana

De multe ori se intampla sa facem pana si sa sa fim convinsi ca roata de rezerva este in regula iar cand vrem sa o montam avem surpriza sa observam ca este desumflata sau ne lipsesc cheile necesare. Intr-o astfel de situatie nu prea ai de ales, nu te poti descurca singur si trebuie sa suni o firma de asistenta rutiera pentru a te ajuta.

Ai uitat cheile in masina

Sunt unele cazuri in care usile masinii se pot bloca cu cheile in masina. Nu prea ai cum sa rezolvi singur fara sa spargi un geam, va trebui sa suni la o firma de asistenta rutiera pentru pentru a-ti debloca portiera sau pentru a transporta masina pe platforma pana la un service auto.

Baterie descarcata

Daca ai plecat la drum si la prima oprire masina numai porneste din cauza ca bateria este descarcata, va trebuie sa suni la firma de tractari auto pentru ca nu poti rezolva singur.

Iata ca astea sunt doar cateva situatii neprevazute la care trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto care te va ajuta sa iesi din impas!

Tractari auto Brasov – https://remorcaribrasov.ro/contact/