cand apelam la o firma de tractari auto

Tractari auto

Atunci cand ne achizitionam un autoturism trebuie sa fim constienti de posibilitatea de a avea diverse probleme legate de partea mecanica, electrica sau pur si simplu de accidente rutiere cauzate de vreme sau de alti participanti la trafic.

Problema este mai delicata atunci cand acestea isi fac aparitia atunci cand vizitam o statiune montana (Brasov, spre exemplu), acolo unde suntem singuri si nu avem nici o cunostiinta care sa ne ajute in remedierea acestora.

Exista chiar unele situatii in care tractarea auto efectuata de persoane ce nu sunt autorizate de Registrul Auto Roman sa fie interzisa prin lege (in cazul accidentelor rutiere).

Atunci este momentul de a apela la o firma de tractari auto Brasov.

Situatiile in care suntem nevoiti sa apelam la serviciile unei firme pentru depanare auto Brasov sunt numeroase:

  • in cazul in care masina are probleme mecanice sau electrice minore, suntem nevoiti sa apelam la depanare auto Brasov. O echipa specializata de mecanici se va deplasa in locatia unde masina este imobilizata si va incerca sa remedieze problemele aparute;
  • in cazul in care problemele aparute sunt grave (injectoare sau pompe de injectie stricate, sau cureaua de distributie rupta) este cazul sa apelam la o firma de tractari auto Brasov. Aceasta va incarca autoturismul pe platforma si il va duce la cel mai apropiat service, acolo unde defectiuna va fi remediata;
  • situatia cea mai grava in care este neaparat necesar sa apelam la o firma de asistenta rutiera Brasov este aceea in care am suferit un accident, iar masina este grav deteriorata si nu poate fi deplasata pe roti;
  • atunci cand detinem in proprietate o masina ce urmeaza a fi valorificata prin programul ”Rabla”. De regula, starea tehnica a acestora este deplorabila iar autoturismele sunt de multe ori radiate din circulatie si nu se mai pot deplasa pe drumurile publice.

In toate situatiile descrise mai sus este bine sa apelam la o firma specializata in asistenta rutiera Brasov, datorita personalului specializat. Acestia sunt pregatiti pentru absolut orice situatie intalnita, sunt dotati cu cele mai noi dispozitive specializate, atat pentru remedierea defectiunilor cat si pentru tractarea autoturismului.

In plus, personalul este politicos si stie sa poarte o discutie civilizata cu clientul.

Este recomandat insa sa apelam doar la firmele consacrate din domeniu, care sa prezinte o garantie a calitatii si a profesionalismului personalului si sa ofere diverse facilitati de plata pentru client (plata online, plata cu cardul, prin OP sau cash).

Tractari auto Brasov

https://remorcaribrasov.ro/contact/