credit auto

Bucura-te de beneficiile unui credit auto cu Mogo.ro

Piata auto din Romania este intr-o contiuna crestere, numarul de masini cumparate de romani fiind tot mai mare in ultimii ani. Iar aici vorbim atat de masini noi, cat mai ales de masini second hand. Ca urmare a numarului tot mai mare de masini achizitionate in tara noastra, au aparut firme care acorda credite pentru achizitionarea de masini noi sau second hand, iar una dintre cele mai renumite astfel de firme este Mogo.

Mogo este o institutie financiara nebancara ce ofera posibilitatea de a cumpara o masina prin credite rapide nebancare. Prin completarea unei cereri de finantare, in cel mult 15 minute primesti raspuns la cererea ta din partea celor de la Mogo. Mogo este o firma ce ofera credite rapide nebancare in intreaga Europa de Est, iar numarul de clienti ai acestei firme depaseste 200000 de la infiintare, in anul 2012. In Romania, Mogo ofera credite rapide nebancare din anul 2016, avand sucursale in Bucuresti, Timisoara si Iasi.

Auto rulate in leasing

La Mogo poti sa achizitionezi auto rulate in leasing si in acelasi timp poti sa beneficiezi de amanet auto. Daca ai gasit masina second hand potrivita, dar nu dispui de intreaga suma pentru a cumpara respectiva masina, Mogo iti ofera diferenta de bani de care ai nevoie prin programul de auto rulate in leasing. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi ce masina second hand doresti, sa calculezi diferenta de bani de care ai nevoie si sa completezi cererea de finantare specificand perioada de rambursare. Iar apoi semnezi contractul cu Mogo la cea mai apropiata filiala si astfel poti sa te urci la volanul masinii dorite. Un beneficiu foarte important este faptul ca exista un comision unic de analiza a dosarului de imprumut.

credite rapide nebancare

Pe langa aceasta posibilitate de a achizitiona auto rulate in leasing, Mogo ofera si posibilitatea de a apela la servicii de amanet auto sau Leaseback. Daca ai nevoie de bani si doresti sa obtii un credit de nevoi personale, prin programul de amanet auto sau Leaseback pus la dispozitie de Mogo poti primi un astfel de credit girand cu masina. Trebuie spus ca programul de Leaseback este mai mult decat un amanet auto. Si spunem acest lucru datorita faptului ca masina ramane in continuare la dispozitia ta si tot ceea ce trebuie sa faci este sa returnezi creditul in cel mult 60 de luni. Un mare avantaj al programului de Leaseback este faptul ca acest tip de amanet auto este reglementat pe piata institutiilor financiare nebancare si este sub atenta supraveghere a celor de la BNR.

Credite rapide nebancare

Fie ca doresti sa achizitionezi o masina noua sau una second hand si mai ai nevoie de bani pentru a acoperi costul masinii, fie ca ai deja o masina si vrei sa iei un credit de nevoi personale girand cu masina acest credit, Mogo.ro este cea mai buna alegere. Aceasta firma ofera credite rapide nebancare cu dobanda fixa, unde tu alegi perioada de rambursare, iar timpul necesar pentru a primi un credit cu Mogo este foarte scurt. Toate aceste beneficii pozitioneaza Mogo in topul firmelor de credit auto rapid din Romania.

Tractari auto Brasov – https://remorcaribrasov.ro/contact/