asistenta rutiera Brasov

Asistenta rutiera Brasov, preturi fara concurenta!

Atunci cand ne deplasam cu  masina in tara pe distante mari, este necesar sa avem in agenda telefonica si contactul unor firme de asistenta rutiera Brasov, deoarece intamplari neplacute pot interveni la tot pasul. Masina se poate defecta, iar in perioada de iarna, vremea capricioasa sporeste considerabil pericolul aparitiei unor acccidente.

Dificultatile mari apar atunci cand apelam pentru prima data la serviciile unei companii de tractari auto Brasov, deoarece este foarte greu sa alegem cea mai buna firma din multitudinea ofertelor cu care suntem bombardati.

Asistenta rutiera Brasov

Internetul este plin cu astfel de oferte, ce promoveaza preturi mici pentru o gama larga de servicii, dar este bine sa evitam acest gen de oferte.

Pretul este de regula generat de distanta pe care se deplaseaza masina companiei de asistenta rutiera Brasov, de salariul soferului si al mecanicului si este raportat la masa autovehiculului ce urmeaza a fi tractat.

Pantru un automobil normal, de regula preturile percepute sunt situate intre 50 – 70 de lei pentru masini cu masa de pana la 1,5t si cuprind transportul autoturismului, ai soferului si asigurarea masinii.

In marea majoritate a cazurilor un pret mic nu poate oferi decat servicii de calitate inferioara, ce nu cuprind o polita de asigurare a masinilor, iar firmele care lucreaza cu preturi mici isi desfasoare de cele mai multe ori activitatea in ilegalitate si nu ne pot oferi factura pentru serviciile prestate.

Tractari auto rapide in Brasov si imprejurimi

Avand in vedere gradul de dificultate al drumurilor si durata extinsa a anotimpului rece, o companie de tractari auto trebuie sa fie dotata cu cele mai noi mijloace de transport.

Masinile trebuie sa aiba un motor puternic, pentru a face fata unghiurilor mari de inclinare ale pantelor din jurul Brasovului si pentru a reusi sa transporte sarcini grele, deoarece companiile de remorcari auto Brasov transporta nu numai autovehicule, cat si utilaje agricole, compresoare sau utilaje folosite de catre firmele de constructii.

Interventii rapide si sigure

Autovehiculele de remorcare este necesar sa fie echipate cu trolii sau cabestane pentru a readuce in pozitie initiala masinile rasturnate sau cele care au suferit accidente in urma carora le-a fost avariat sistemul de directie.

Soferul va fi insotit de catre un mecanic. De cele mai multe ori, companiile ofera si depanarea autovehicului ce ar trebui remorcat.

Odata ajunsi la locatie, angajatii companiei de asistenta rutiera Brasov incearca in prima instanta sa repare autovehiculul, iar daca acest lucru nu este posibil acesta va fi incarcat si dus catre un service sau un loc de parcare pazit.

Companiile din domeniu ofera si multe servicii conexe, cum ar fi cele de inlocuire a bateriilor, de completarea a acidului in acumulatorii auto sau de vulcanizare si schimbare a rotilor.

Asistenta rutiera Brasov preturi fara concurenta – https://remorcaribrasov.ro/contact/