asistenta rutiera brasov non stop

Tractari auto

Cel mai negru scenariu este acela ca masina sa se defecteze atunci cand suntem in concediu si avem in masina toti membrii familiei. Atunci cand acest lucru se intampla pe pantele unei statiuni montane de renume, este cu atat mai dificil sa ne pastram calmul.

In aceste situatii este insa suficient sa scoatem telefonul si sa incepem sa cautam o companie de asistenta rutiera Brasov.

Conceptul de asistenta rutiera nu se refera numai la tractarea automobilului la un service. Este o notiune complexa, ce are la baza o intreaga procedura capatata in lungii ani de experienta ai companiilor specializate.

Astfel, prima faza este cea in care clientul anunta locul in care se afla si descrie in amanunt problemele tehnice pe care le intampina. Pe baza acestor informatii, dispecerul va discuta cu echipa tehnica si va sti exact care este cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei (depanarea pe loc sau transportul autoturismului in service).

Companiile ce ofera asistenta tehnica Brasov se vor ocupa si de alte probleme aditionale: astfel, ne poate inchiria o masina pentru a continua vacanta, in timp ce masina proprietate personala este transportata in service, ne va asigura cazarea la hotel (in cazul in care suntem in tranzit) sau se va ocupa de livrarea masinii reparate direct in orasul de resedinta.

Uneori, aceste firme se ocupa de decontarea directa a costurilor cu asiguratorul masinii, astfel clientul nu va fi nevoit sa plateasca pretul interventiei.

Companiile de renume ce ofera tractari auto Brasov trebuie sa aiba un program permanent. Masina nu alege cand sa se defecteze si acest lucru se poate intampla atat in zilele lucratoare, cat si in week-enduri sau in zilele de sarbatoare.

Dispeceratul trebuie sa asigure asistenta tehnica 24/24, iar echipele tehnice trebuie sa fie pregatite sa intervina in orice moment si indiferent de conditiile meteo.

Utilajele detinute de catre o firma de tractari auto Brasov trebuie sa fie performante si sa fie capabile sa transporte in siguranta atat autoturisme, cat si ambarcatiuni, generatoare, pompe de apa sau beton sau utilaje de tonaj mare.

Firmele de asistenta tehnica Brasov trebuie sa aiba la dispozitie si posibilitatea de a gazdui autoturismul. Uneori, defectiunea apare noaptea sau in zilele de sfarsit de saptamana, atunci cand toate service-urile sunt inchise, iar masina trebuie depozitata in conditii de siguranta maxima.

In aceste situatii este bine ca firma de tractari auto sa aiba la dispozitie o parcare pazita, acolo unde masina va fi pastrata in bune conditii.

Tractari auto Brasov

https://remorcaribrasov.ro/contact/