Tractari auto Dumbravita

Tractari auto Dumbrăvița

Suntem o firma de profil cu sediul in Brasov si program de lucru non stop. Efectuam servicii de tractari auto, asistenta rutiera, depanari, remorcari auto, alimentare combustibil, pornire asistata, schimb roata transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat in Brasov cat si in imprejurimi, in orice situatie si indiferent de anotimp contati pe noi.

Echipa noastra este formata doar din soferi cu experienta, platformele noastre sunt autorizate si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

  • Oferim servicii rapide de remorcari auto si asistenta rutiera in judetul.
  • Suntem o companie cu ani experienta in acest domeniu si avem in dotare doar autospeciale de tractari autorizate.
  • Garantam sosirea autospecialei in cel mai scurt timp de la solicitare in comuna Dumbravita.
  • Nu percepem taxe ascunse, taxa de manipulare si nici nu contorizam timpul pentru incarcarea sau descarcarea autoturismului!
  • Transportam si pasagerii vehiculului ce necesita tractare, fara alte costuri suplimentare.

In cazul unui eveniment rutier in care exista victime sau raniti, sunati de urgenta la 112, nu schimbati pozitia masinilor implicate in accident si acordati primul ajutor. In cazul in care este necesar si posibil transportul la spital, faceti acest lucru insa retineti ca aveti obligatia de a reveni la locul accidentului.

Daca va aflati in comuna Dumbravita sau imprejurimi si autoturismul Dvs are probleme nu ezitati sa ne contactati la tel 0721 606 345 sau pe site-ul nostru folosind formularul de contact. Suntem disponibili si pe WhatsApp!

tractari auto brasov     

ASISTENTA RUTIERA

APEL DIRECT 0721 606 345

Distribuie