Tractari Brasov rapide

Tractari Brasov

Suntem o firma de profil cu sediul in Brasov si program de lucru non stop. Efectuam servicii de tractari auto, asistenta rutiera, depanari, remorcari auto, alimentare combustibil, pornire asistata, schimb roata transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat in Brasov cat si in imprejurimi, in orice situatie si indiferent de anotimp contati pe noi.

Echipa noastra este formata doar din soferi cu experienta, platformele noastre sunt autorizate si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

  • Oferim servicii rapide de remorcari auto si asistenta rutiera in judetul.
  • Suntem o companie cu ani experienta in acest domeniu si avem in dotare doar autospeciale de tractari autorizate.
  • Garantam sosirea autospecialei in cel mai scurt timp de la solicitare in Brasov.
  • Nu percepem taxe ascunse, taxa de manipulare si nici nu contorizam timpul pentru incarcarea sau descarcarea autoturismului!
  • Transportam si pasagerii vehiculului ce necesita tractare, fara alte costuri suplimentare.

In cazul unui eveniment rutier in care exista victime sau raniti, sunati de urgenta la 112, nu schimbati pozitia masinilor implicate in accident si acordati primul ajutor. In cazul in care este necesar si posibil transportul la spital, faceti acest lucru insa retineti ca aveti obligatia de a reveni la locul accidentului.

Recomandare

Apeleaza la o firma de Tractari Brasov care detine o asigurare CMR valabila. Aceasta este un aspect foarte important pentru ca poate oferi despagubiri in cazul in care autoturismul tractat sufera avarii in timpul transportului.

Evita din start cei care sunt prezenti pe site-urile de anunturi, persoane private care ofera servicii de tractari si care nu sunt autorizate sa faca asta.

In concluzie vedeti ca este greu sa respectati toate punctele obligatorii cerute prin lege, cea mai buna varianta este sa suni la o firma de tractari auto care are exerienta in astfel de evenimente si care te va ajuta sa iesi din impas!

Tractari Brasov

Daca va aflati in Brasov sau imprejurimi si autoturismul Dvs are probleme nu ezitati sa ne contactati la tel 0721 606 345 sau pe site-ul nostru folosind formularul de contact https://remorcaribrasov.ro/contact/. Suntem disponibili si pe WhatsApp!

tractari auto brasov

ASISTENTA RUTIERA

APEL DIRECT 0721 606 345

Distribuie