Tractari auto Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti

Tractari auto Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti

Suntem o firma de profil cu sediul in Brasov, oferim acoperire nationala si program de lucru non stop. Efectuam servicii de tractari auto, asistenta rutiera, depanari, remorcari auto, alimentare combustibil, pornire asistata, schimb roata transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, in orice situatie si indiferent de anotimp contati pe noi.

Asiguram serviciul de tractari auto pe Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti , non stop, ajungem la Dvs in cel mai scurt timp.

Echipa noastra este formata doar din soferi cu experienta, platformele noastre sunt autorizate si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

  • Oferim servicii rapide de remorcari auto si asistenta rutiera rapide.
  • Suntem o companie cu ani experienta in acest domeniu si avem in dotare doar autospeciale de tractari autorizate.
  • Garantam sosirea autospecialei in cel mai scurt timp de la solicitare in Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti.
  • Nu percepem taxe ascunse, taxa de manipulare si nici nu contorizam timpul pentru incarcarea sau descarcarea autoturismului!
  • Transportam si pasagerii vehiculului ce necesita tractare, fara alte costuri suplimentare.

In cazul unui eveniment rutier in care exista victime sau raniti, sunati de urgenta la 112, nu schimbati pozitia masinilor implicate in accident si acordati primul ajutor. In cazul in care este necesar si posibil transportul la spital, faceti acest lucru insa retineti ca aveti obligatia de a reveni la locul accidentului.

Oriunde va aflati pe Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti si autoturismul Dvs are probleme vom ajunge la Dvs in cel mai scurt timp. Nu ezitati sa ne contactati la tel 0721 606 345 sau pe site-ul nostru folosind formularul de contact. Suntem disponibili si pe WhatsApp!

tractari auto brasov

ASISTENTA RUTIERA

 

APEL DIRECT 0721 606 345

Distribuie